CDSD - Clan Danske Smukke Drenge
 
Lřrdag, 17. August 2019  
 
Navigation
 Main
Forside
Forum
Links
Kontakt CDSD
Søg

Klanregler/Vedtægter


Site Map
Din IP-adresse
35.172.146.12
Klanregler/Vedtægter

Vedtægter til Clan Klubben [CDSD]

§ 1
Klanens navn er [CDSD] som stĂĄr for Clan Danske Smukke Drenge

§ 2
Klanens formål er at gode venner oftere skal mødes på nettet og udforske computerspil.

§ 3
Klanen ledes af hele klanen. Alle større valg forgår via afstemning.
Dog er der altid en kasserer: Valgt for 2015: [cdsd]greven.dk
Der er valg til kasserer en gang om året, senest d. 31. December, med tiltrædelse d. 15/01. Det er kun fuldbyrdet medlemmer der kan stemme.

§ 4
Klanen består af fuldbyrdet medlemmer og eventuelle prøvemedlemmer.
fuldbyrdet medlemmer har førsteret til at komme til klankampe, de skal altid spille med deres "tag" [cdsd]navn.dk med de viste farver.
Prøvemedlemmer kan deltage i klankampe hvis der ikke er nok fuldbyrdet medlemmer. Prøvemedlemmer skal altid spille med deres tag [cdst]navn.dk med de viste farver.

§ 5
Alle fuldbyrdede medlemmer, har ret til at komme med nye "prøvemedlemmer".
Den fuldbyrdede medlem, der kommer med et prøvemedlem, har ansvaret for, at denne opfører sig ordentligt på nettet hvor klanens tag er med, samt at følge klanens regler under prøvetiden.
Hvis et medlem ikke har været inde og træne i længere tid, og ikke lade sig hører fra sig, kan klanen stille spørgsmål til medlemmets fremtidige medlemskab.

§ 6
En enstemmig godkendelse, via afstemning, bestemmer om et prøvemedlem skal opgraderes til fuldbyrdet medlem, dette kan dog tidligst ske efter at personen er fyldt 18 år og har været på prøve minimum en måned. Et prøvemedlem skal derefter døbes via en bane tdm, med prøvemedlemmet mod alle de fuldbyrdede medlemmer

§ 7
Alle medlemmer skal have en hurtig Internet forbindelse, headset, en mail adresse som bliver tjekket dagligt, samt TeamSpeak installeret. Der forventes at alt software er originalt, hvis der opdages uoriginalt software, vil klanen fraskrive sig ethvert ansvar, da dette ikke accepteres.

§ 8
Medlemmer i [cdsd] må ikke være medlem af andre klaner samtidig.

§ 9
Alle fuldbyrdede medlemmer har ret til at udråbe sig som Warleader til den næstkommende klankamp. Warleaderens opgave er at holde kontakten til warleaderen fra den anden klan. Ingen andre kontakter den andens klan warleader optil og under krigen. Hvis der er spørgsmål eller tilføjelser, da kontakt din egen klans warleader. Under Spillet er det det warleaderen som står for taktikken.

§ 10
Der accepteres ikke nogle former for snyd.

§ 11
Medlemmer der ikke respekterer disse regler, fĂĄr 1 advarsel med begrundelse. Ved gentagen misligholdelse, bliver medlemmet ekskluderet.
Det er dog flertallet af de fuldbyrdede medlemmer, der bestemmer, om medlemmet skal ekskluderes.

§ 12
Hvis et medlem ønsker at fratræde klanen eller bliver ekskluderet, ydes der ingen godtgørelse af nogle art. Såfremt klubben opløses helt afholdes der ekstraordinært møde.

§ 13
Husk du repræsenterer din klan når du spiller på andre servere! Derfor forventes almindelig venlig og høflig optræden og sprog på andre servere. Kald aldrig nogen for Noobs, Cheater eller Camper. Man skal acceptere, at der findes andre der spiller bedre end én selv. Og uanset hvor usandsynligt heldige modstandere er under spillet, følges dette. Husk du ingen beviser har.

§ 14
Kontingent opkræves en gang om måned og sættes til 50,- for fuldbyrdede medlemmer og 0.- for prøvemedlemmer. Dette betales senest d. 5 i måned efter kassererens anvisninger.
Ved manglende betaling pĂĄ 3 mĂĄneder vil medlemmet anses som udmeldt.
En opgradering fra prøvemedlem til fuldbyrdede medlemmer koster 100,- og betales fra d. 1 i måned.
Regnskabet kan til hver en tid blive tilsendt vis ønsket.
Klubben kan ikke optage nogen form for gæld

§ 14a
Et medlem kan vælge at stille sig passiv, og vil derfor ikke blive opkrævet kontingent. Derefter vil medlemmet have samme status som prøvemedlemmer, og skal derfor ændre sit navn til blåt. Passiv medlemskab kan dog maksimalt opretholdes i 6 md. Når medlemmet ønsker at stille sig aktiv igen, vil det koste 100,- for 1. måned, dog genoptages medlemmet uden prøvetid.

Vedtaget d. 19-12-2005
CDSD pĂĄ facebook


Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.